TRANSFORMATIE IN 90 DAGEN

‘Weight Management’ Programma

Dag in dag uit ontdekken mensen een gezondheid, vitaliteit, en levensvreugde die ze nooit voor mogelijk hadden gehouden, eenvoudig door verandering te brengen in wat ze eten, welke supplementen ze gebruiken en wat voor soort lichaamsbeweging ze doen.

Dit gewichtsbeheersingsprogramma is er in eerste instantie niet voor om gewicht te verliezen. Dat gaat wél gebeuren, maar meer van belang is, dat door het eten van meer eiwitten het spierweefsel weer wordt opgebouwd. Eiwitten hebben we ook nodig om vet te kunnen afbreken. Wanneer we vijftig jaar oud zijn, hebben we ongeveer 49% spiermassa verloren, wat zich uit in letterlijk slap voelen, weinig energie hebben, en centimeters in lengte verliezen, omdat we geen goede opbouw meer hebben. Iedereen kent wel ouderen die los in het vel zitten, gewoon omdat de inhoud verminderd is.

Ook zorgt dit programma ervoor, dat de genen die verantwoordelijk zijn voor de vetopslag in onze cellen, gereset worden om een betere vetplaatsing te genereren voor de toekomst.

Dit programma duurt 3 maanden en je wordt helemaal gereshaped! Van belang is om vooral bij de start je lichaamsdelen op te meten, om zo te ervaren hoe je gaandeweg centimeters kwijtraakt, zonder het invallen van de huid.

*JS Een twee weken durende boost om u klaar te stomen voor blijvend succes

*Complex F Geef de werking van uw lichaam een duwtje in de rug! Ingrediënten als groene thee-extract zullen uw metabolisme helpen versnellen.

*Complex C Is uw geest klaar om de transformatie te voelen? Complex C zal uw wilskracht versterken terwijl u uw doelen probeert te bereiken!

*M-Bars Een gemakkelijke, heerlijke oplossing die giswerk overbodig maakt, en die u de nodige eiwitten verschaft om spiermassa op te bouwen en te behouden.

*Programmahandleiding Deze essentiële handleiding vult de supplementen aan. Ze bestaat uit een voedingsplan, oefeningen, en een dagboek voor 90 dagen.
Kortom… je komt weer in je kracht zoals het ooit was, je bent weer blij met je spiegelbeeld, en een jojo-effect blijft uit!

Je voelt je jaren jonger!

Praktijk voor Natuurgeneeskunde
Nel J. Visser
Hermelijnhof 52
3892 VH Zeewolde

Telefoon
06-14303867

E-mail
info@nelvisser.nl

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit met je vrienden op sociale media!