Testimonials

Nel J. Visser
Hermelijnhof 52
Zeewolde, Flevoland 3892 VH
+31614303867
4.85 13 reviews
Write a review

Nel Visser was mijn kerstcadeau

Zo moe zijn dat je na een feestje drie dagen moet bijkomen. Niet goed meer kunnen autorijden omdat je dingen over het hoofd ziet. Niet meer kunnen werken omdat alles je te veel is. Dat betekende het leven met MS, multiple sclerose, voor Marlijn.

Een behandeling bij natuurgeneeskundige Nel Visser betekende voor haar een keerpunt.
In 2009 krijgt Marlijn voor het eerst de diagnose MS.

Dit is een ziekte waarbij het centrale zenuwstelsel wordt aangetast. De Zeewoldese Marlijn lijdt aan een langzame vorm waarbij ze regelmatig te maken krijgt met nieuwe verlammingsverschijnselen. Behandelingen door een neuroloog moeten ervoor zorgen dat de ziekte wordt vertraagd. De vermoeidheid waarmee MS gepaard gaat, vindt ze het ergste: ‘MS bepaalde mijn leven. Ik had totaal geen energie of weerstand. Ik moest mezelf op de been houden met veel pijnstillers en accepteren dat dit mijn leven was. Ik stond in de overlevingsstand. Het enige dat een beetje hielp was veel wandelen om de ‘watten’ uit mijn hoofd te krijgen.’ Tijdens één van die wandelingen in de kerstperiode loopt ze Nel Visser tegen het lijf. Nel kan zich die ontmoeting nog goed herinneren. ‘We kenden elkaar vaag maar die dag raakten we echt in gesprek. Ze vertelde me haar verhaal, en ik wist ik dat ik haar kon helpen.’

Marlijn besloot erop in te gaan. ‘Ik was al zo lang uitgeput en het werd alleen maar slechter. Dus wie weet, misschien zou dit helpen.’ Na een intakegesprek volgde een screening. De uitkomst daarvan verbijsterde haar. ‘Ik bleek vergiftigingen te hebben met antibiotica, insecticide en oplosmiddelen. Daarnaast zat er een superbacterie in bijna al mijn organen. Logisch dus dat ik me zo slecht voelde.’
Onder begeleiding van Nel Visser ging ze een voedingssupplement (dat alles aanvult wat het lichaam naast de normale maaltijden nog tekort komt) en UMF- medicatie gebruiken (Ultra Moleculaire Frequente, natuurmedicatie die aangepast is aan de frequentie van het menselijk lichaam). Daarnaast is ze naar haar bloedgroep.gaan eten. ‘De voeding die bij je lichaam past’, legt Nel Visser uit..

De resultaten zijn overdonderend. ‘Al na een week was het scherpe randje van mijn vermoeidheid af. Ik ben weer helder in mijn hoofd, en niet al moe als ik opsta. Bij de fysiotherapeut boek ik eindelijk vooruitgang, terwijl ik vroeger een hele week spierpijn had van lichte oefeningen. Ik kan het bijna niet geloven!’ Marlijn wordt een beetje emotioneel als ze het vertelt. ‘Mijn ontmoeting met Nel is het mooiste kerstcadeau dat ik me had kunnen wensen. Ik ben nog niet klaar met de behandeling, maar als het zover is, maak ik een afspraak bij mijn neuroloog voor een nieuwe hersenscan. Ik ben zo benieuwd of die laat zien wat ik voel!

Dit verhaal is geschreven voor BlikOpZeewolde door Barbara Marchal. Fotografie Max Wolters.


Hans van Tellegen, 17 augustus 2012

Eind maart 2012 was ik het zat, dat ik flink overgewicht had en weinig energie.
Ik besloot dat er wat moest gebeuren, om suikerziekte en hart en vaatziekte voor te wezen.
Via een vriend en een collega hoorde ik van een afslankdieet Momentum. Ik kreeg door van de vriend dat ik dit via Nel kon regelen.
Nel adviseerde mij om eerst een ander traject te doorlopen, bloedgroepdieet gecombineerd met voedingssupplementen.
Verder verstrekte ze me na een urinetest specifieke korrels om mijn lichaam van binnen te reinigen en gezond te maken.
Het bloedgroepdieet heeft ervoor gezorgd dat ik weer veel bewuster en veel gezonder voedsel eet.
In 9 weken tijd verloor ik hierdoor 9 kilo. Daarna ben ik nog eens 9 kilo kwijtgeraakt met het Momentum dieet in 3 weken tijd.
Inmiddels was ik weer begonnen meer te sporten. Fitness deed ik al, maar ik ging er nu ook bij hardlopen.
Doordat ik flink was afgevallen, ging me dat goed af en inmiddels sport ik weer 4 á 5 keer per week en voel me fit.
Met het begeleidingstraject en positieve steun van Nel gedurende de circa 5 maanden heb ik dit vol kunnen houden. Nel, bedankt daarvoor.
Ik heb nu een ritme gevonden, waar ik me lekker bij voel.

JMK, 9-7-2012

Als moeder heb ik er alles voor over om te zorgen dat mijn kinderen zo onbezorgd, gelukkig en gezond mogelijk opgroeien.

En juist dat laatste werd vorig jaar behoorlijk verstoord. Eerst begon mijn 14-jarige dochter te klagen over duizeligheid, daarna over hoofdpijn en vermoeidheid. Eerst spookt door je hoofd: hoort bij het puberen en de drukte op school. Totdat ze ook heel onverwacht door haar benen zakte, dit kon elk moment van de dag, ongeacht waar ze was gebeuren.
Na een bezoek aan de huisarts werden we doorgestuurd naar het ziekenhuis voor verder onderzoek bij de neuroloog, reumatoloog, echter ze konden geen oorzaak en/of diagnose stellen. Inmiddels ben je weken verder en niets opgeschoten en hadden wij een dochter die inmiddels helemaal op was….

Er moest iets anders gebeuren.
Omdat wij al een keer een positieve ervaring met onze zoon hadden gehad met natuurgeneeskunde, nl. MORA-therapie, besloten wij een afspraak te maken met Nel Visser.

Nel heeft geduldig geluisterd naar mijn dochter, een handscan gemaakt, urine-onderzoek gedaan en de voedingssupplementen LifePak en Marine Omega geadviseerd. Dit in combinatie met vier verschillende soorten “korrels” die trouw elke dag ingenomen werden. De verwachting was dat na ongeveer 3 maanden het een stuk beter zou gaan.

De eerste drie weken gebeurde er niets, tenminste niet duidelijk zichtbaar. Ik voelde mij heel onmachtig als mijn dochter vroeg: “Mam, wat heb ik? Wanneer word ik beter?” We hielden vertrouwen en na ongeveer één maand knapte ze langzamerhand op: had meer energie en belangrijker nog: ze zakte niet meer door haar benen!

Nu, een half jaar verder, is mijn dochter nog steeds aan het puberen, maar kunnen we zeggen dat ze een gezonde meid is waar we super trots op zijn dat ze dit alles heeft doorstaan met haar wil om beter te worden en heeft ze gevochten om op school over te gaan met mooie cijfers, wat gelukt is!

En Nel…:SUPER BEDANKT voor je betrokkenheid, je hulp en deskundige advies, we hebben je in ons hart gesloten!

Groetjes,
JMK

José van der Zand, 4-11-2009

Gezien de wonderlijke resultaten, wil ik een eenmalige uitzondering maken om mijn ervaringen kenbaar te maken.

Sceptisch als ik ben heb ik de adviezen na een urinetest, gedaan door Nel Visser, ter harte genomen en de korrels geslikt die ze me adviseerde, naast de Life pack voedingssupplementen. Daarnaast heb ik me (zoveel mogelijk) strikt gehouden aan het bloedgroepdieet.

Een prijzige aangelegenheid maar achteraf gezien de prijs meer dan waard.
Na 6 maanden voel ik me een ander mens. Meer energie vooral en beter in mijn vel.

De eerste urinetest toonde niet veel goeds, troebel als ‘pompoensoep’
werd mij gezegd. Specificaties laat ik liever tussen Nel en mij. Ik heb braaf de voorgeschreven korrels en de life pack geslikt, en me (zoveel mogelijk) aan het bloedgroepdieet gehouden.

En wonder boven wonder, bleek bij de 2e test (na 6 maanden) alle voorgaande problemen opgelost te zijn. Ook Nel was verrast over deze unieke uitwerking. Ik alleen maar blij en dankbaar. Korrels heb ik niet meer nodig, de life pack slik ik nog steeds omdat het de beste voedingssupplementen zijn die ik tot nu gehad heb. En geloof me, ik heb meer dan alles geprobeerd….

Ik kan niets verklaren, niets uitleggen, ik kan het zelfs niet begrijpen maar kan wel aangeven dat het mij onbetaalbaar goeds gebracht heeft.

Ik voel me na 10 jaren van gesukkel en gezoek in de medische wereld naar oorzaken van mijn belabberde constitutie, eindelijk weer op de goede weg. Ik kan het eigenlijk alleen maar aanraden, aan eenieder die sukkelt en blijft sukkelen met wat dan ook, met Nel in zee te gaan en uit te proberen wat ze adviseert. Niet gewaagt, nooit gewonnen.
Ik ben perplex want ik heb veel (zoniet alles) geprobeerd, ook in het alternatieve circuit, om mijn gezondheid/energiehuishouding op orde te krijgen.

Ik ben overtuigd en dank je wel Nel.

Pin It on Pinterest