BIORESONANTIE / UMF-MEDICATIE

Indien je al lange tijd, soms al jaren met onbegrepen klachten loopt of misschien wel denkt dat er toch niets aan te doen is, adviseer ik je om een analyse te laten doen middels bioresonantie. Op een eenvoudige, doch zeer doeltreffende manier is de oorzaak te achterhalen en kan middels UMF-medicatie de genezing of verbetering worden ingezet.

De kosten van de medicatie zijn niet hoog als je het vergelijkt met reguliere middelen, maar omdat deze door onszelf bekostigd moeten worden, voelen we dat in onze portemonnee. Gezondheid is niet gratis en vaak besteden we geld aan minder belangrijke zaken, maar pas bij ernstige klachten beseffen we waar we tekort zijn geschoten. Je kunt de bioresonantie zien als een APK voor je lichaam en wanneer je dat 1 keer per jaar of eens in de twee jaar doet, zul je zien dat dat je welzijn ten goede komt voor het moment en bovenal je toekomst.

Via deze manier van testen is het mogelijk om te achterhalen welke schadelijke organismen er in of op organen zitten. Organen die belast zijn met deze organismen kunnen niet goed functioneren waardoor er een scala aan klachten kan ontstaan. De bacterioïden waar het om gaat zijn micro-organismen die weliswaar kleine ontstekingsreacties veroorzaken, maar met wel grote gevolgen op termijn. Wanneer deze geëlimineerd worden middels de UMF-medicatie zullen de organen langzaam weer goed kunnen functioneren en dat resulteert in een goede gezondheid.

Praktijk voor Natuurgeneeskunde
Nel J. Visser
Hermelijnhof 52
3892 VH Zeewolde

Telefoon
06-14303867

E-mail
info@nelvisser.nl

Stel hier uw vraag