HET BELANG VAN EEN HOOGWAARDIG VOEDINGSSUPPLEMENT

De bodem waarop onze groente en fruit groeien bevat nog maar weinig mineralen en deze zijn onontbeerlijk voor een goede werking van onze lichaamsfuncties, zeg maar ‘chemische fabriek’.

De Wereld Gezondheids Organisatie stelt dat wij per dag de micro-nutriënten binnen moeten krijgen van 10-12 stuks fruit en groente, waardoor het belangrijk is om een hoogwaardig voedingssupplement te gebruiken dat aanvult wat we dagelijks tekort komen. Zoveel macrovoeding aan groente en fruit eten zou ongezond zijn, maar we hebben wel de stoffen nodig om een levenlang onze gezondheid te verzorgen.

Bij onze geboorte kregen we een portie antioxidanten mee, waar we mee toe kunnen tot ongeveer ons 25ste levensjaar. Zonder zuurstof, water en voedsel kunnen we niet lang, maar tekorten aan antioxidanten merk je niet, terwijl deze juist onontbeerlijk zijn voor een lang gezond leven.

Door middel van een handscan met de biofotonenscanner kun je in twee minuten tijd zien of je wel of niet goed beschermd bent tegen vrije radicalenschade. Aan de hand van de score begrijp je vaak waarom het belangrijk is om goed naar je voeding te kijken. Vrije radicalen zijn uiterst agressieve deeltjes, die enorme schade kunnen aanrichten in het lichaam. Vrije radicalenreacties (ofwel oxidatieprocessen) kun je je het best voorstellen als ijzer dat roest, vet dat ranzig wordt, of voedsel dat bederft.

Ongewenste vrije radicalenreacties kunnen alleen maar gestopt worden door antioxidanten. Om toch bescherming te hebben tegen vrije radicalenreacties gaat het lichaam dan als noodmaatregel stoffen onttrekken aan allerlei lichaamsweefsels. Dat geldt onder meer voor calcium wat aan botten onttrokken wordt en zo osteoporose kan ontstaan. Zo raken onze organen de specifieke beschermende eigenschappen kwijt. Een hoog gehalte aan antioxidanten is van groot belang en hoe leuk is het dat je dan ook op de scanner kunt zien dat je score omhoog gaat en belangrijker, je komt gezonder in je vel te zitten wat je dagelijkse bezigheden ten goede komt.

Bel vandaag nog voor een afspraak voor een handscan. Een scan kost slechts 10 euro. en het laat zien in hoeverre u nu goed beschermd bent door uw voeding/voedingssuppletie.

Praktijk voor Natuurgeneeskunde
Nel J. Visser
Hermelijnhof 52
3892 VH Zeewolde

Telefoon
06-14303867

E-mail
info@nelvisser.nl

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit met je vrienden op sociale media!

Stel hier uw vraag