Nel Vis

Over mijzelf

Mijn naam is Nel Visser en ik ben complementair therapeut. Sinds 2003 heb ik een zelfstandige praktijk voor natuurgeneeskunde in Zeewolde. Mijn cliënten komen uit het hele land.  Mijn kwaliteit ligt in het versterken van het immuunsysteem en het elimineren van ontstekingen en ontstekingsreacties, maar eigenlijk is iedereen, met wat voor klacht dan ook, welkom.

De laatste jaren heb ik mij meer verdiept in gezond leven en daarmee gezonder oud worden en natuurlijke gewichtsbeheersing. De methode waarin ik mij heb gespecialiseerd en bekwaamd om tot behandeling te komen is analyse via bioresonantie.

Door middel van bioresonantie en het gebruik daarbij van ultra moleculaire frequentie medicatie bestaat de mogelijkheid om te komen tot genezing. Daarnaast is het van zeer groot belang om een juiste voedingswijze te volgen en tekorten aan essentiële voedingsstoffen aan te vullen met behulp van hoogwaardige supplementen.

Mijn drive is om mensen te helpen bij hun genezingsproces en bewust te maken van het belang van natuurlijke geneeswijzen en behandelmethoden als basis voor een goede gezondheid naast en/of in combinatie met de soms ook onmisbare goede reguliere methoden.

Praktijk voor Natuurgeneeskunde
Nel J. Visser
Hermelijnhof 52
3892 VH Zeewolde

Telefoon
06-14303867

E-mail
info@nelvisser.nl

Stel hier uw vraag