ETEN NAAR JE BLOEDGROEP

Voor wie op een eenvoudige wijze zijn gezondheid wil verbeteren adviseer ik om naar eigen bloedgroep te gaan eten.

Wat houdt dit in?
Je eet wat bij je lijf past en daarmee versterk je je immuunsysteem. Het immuunsysteem beschermt ons tegen allerhande indringers zoals bacteriën, virussen, allergenen en gifstoffen. Als het immuunsysteem gezond is kunnen indringers buiten de deur gehouden worden en kunnen ze niet in dieper liggende weefsels of in de bloedbaan doordringen. Veel klachten kunnen toegeschreven worden aan een slechte, of niet optimale darmwerking.

Darmen?
Gisten en schimmels horen thuis in ons lichaam en speciaal in de darmen en andere delen van het spijsverteringskanaal. Bij mensen met een gezond afweersysteem blijft de groei onder controle; er is evenwicht. Als nu door vermindering van de afweer indringers meer kans krijgen om ongebreideld te gaan groeien, produceren zij allerlei gifstoffen waar we ziek van kunnen worden. Elke dag ontlasting betekent niet automatisch dat je darmen gezond zijn. Darmen zijn je tweede hart, indien deze niet goed voeding kunnen verwerken door welke belasting dan ook, zul je dat langzaamaan gaan bezuren wat kan resulteren in een groot aantal klachten en kwalen, die je niet direct koppelt aan de darmfunctie.

Klachten
Niet goed functionerende darmen kunnen een scala aan klachten geven. Chronische vermoeidheid, terugkerende vaginale infecties, hoofdpijn, chronische kaakholteontstekingen, gewrichtspijnen, allergieën, spierpijn, verstopping, diarree, voedselovergevoeligheid, verstoorde menstruatie, koude handen en voeten, slapeloosheid, duizeligheid, chronische uitslag of jeuk, depressie, impotentie, een trillerig gevoel als men honger heeft, concentratiestoornissen, een droge mond, huilbuien, angstaanvallen, verlies van libido, slaperigheid, nervositeit.

Vaak al na een betrekkelijk korte periode eten naar je bloedgroep kun je al merken dat je vrolijker in je vel zit, of dat darmgassen je niet te pas en onpas overkomen. Vaak ga je beter slapen of merk je dat je niet zo snel wéér verkouden wordt. Een boekje waar ‘alles’ in staat kost slechts tien euro en is een leidraad voor het leven.

Praktijk voor Natuurgeneeskunde
Nel J. Visser
Hermelijnhof 52
3892 VH Zeewolde

Telefoon
06-14303867

E-mail
info@nelvisser.nl

Stel hier uw vraag