Mijn naam is Nel Visser, en ik heb inmiddels meer dan 15 jaar mijn praktijk als  complementair therapeut. Mijn praktijk draait op doorverwijzingen  van tevreden cliënten.

Ik ben zelf een enorme dierenliefhebber en heb een kat -Jip- van inmiddels 13 jaar en 2 honden
-Thomas en Luuk – (vader en zoon). Daarom ben ik erg gemotiveerd om huisdieren van anderen te helpen om fit en gezond te blijven.

Lees hier het verhaal van Chocamel, een konijn wat 2 jaar geleden bij mij langs kwam en inmiddels bijna 10 jaar oud is en – na een behandeling van enkele weken- nog steeds vrolijk rondhuppelt.

 

Vage Klachten bij uw huisdier?

Heeft uw huisdier vage klachten, zoals diarree of spugen? Het kan zijn dat het voer wat hij nu eet, niet optimaal is voor uw huisdier. Dit is voor mij eenvoudig te testen m.b.v. bioresonantie.

Deze maand een gratis voertest t.w.v. 15 euro

Geeft u naast het voer nog wat extra (bijvoorbeeld voor een konijn een wortel) neem dit dan ook mee. Het kan ook zijn dat uw huisdier (tijdelijk) een allergie heeft opgebouwd voor iets wat hij eet.

Normaal kost deze test 15 euro, maar deze maand vanwege de Actiemaand, geheel gratis

In mijn eigen praktijk heb ik  hiervoor de volgende momenten ingepland
Woensdagmiddag 20 maart
Vrijdagochtend 22 maart 

De voertest is mogelijk voor elk huisdier. Per uur kan ik maximaal 3 testen doen, dus is er een beperkt aantal plekken beschikbaar. Dus bel of email mij vandaag nog, zodat ik een plekje voor u kan inplannen. 

De laatste kans deze maand voor een gratis voertest is om op Vrijdagmiddag 29 maart binnen te lopen bij Dierspeciaalzaak Tropica (Raadhuisstraat 47, Zeewolde). 

Wat neemt u mee voor de gratis voertest?

1. Wat ontlasting van uw huisdier in een schoon plastic of glazen potje
2. Wat voer in een apart zakje (of de originele verpakking).
3. De traktaties die u als extraatjes geeft (apart verpakt)

Interesse In De Gratis Voertest?

Praktijk voor Natuurgeneeskunde
Nel J. Visser
Hermelijnhof 52
3892 VH Zeewolde

Telefoon
06-14303867

E-mail
info@nelvisser.nl

Pin It on Pinterest