Heb jij goede voornemens?

De overheid heeft ze wel, vanwege de statistieken van de gezondheid in Nederland. Als je zelf geen stappen zet gaat de overheid zich er wel mee  bemoeien….

“Gelukkig nieuwjaar en veel gezondheid”
Wanneer we elkaar gelukkig nieuwjaar wensen, voert de gezondheid vaak de boventoon. Maar wat doe je er doorgaans zelf aan? De belangrijkste voornemens op het gebied van gezondheid zijn vaak gerelateerd aan het willen afvallen of het meer willen bewegen. En dan is het nog de truc om dat vol te houden. Na de aanmeldingspiek voor sportscholen in januari, blijkt dat daarna veel mensen het toch niet volhouden en weer afhaken.

De verleidingen in de supermarkt
Zo is het ook met een verandering in eten. In de supermarkten word je in de verleiding gebracht door het gemak van kant en klare oplossingen, producten met toevoeging van kwalijke stoffen, voordelige producten die uit de intensieve veeteelt komen of niet biologisch zijn. Om nog maar niet te spreken over toegevoegde suikers of de zogenaamde light-producten.

Geen dieet maar levenswijze
Echter, de oplossing is eenvoudig. 
Het woord dieet komt van het Griekse Woord Diatia, wat in het Grieks de betekenis heeft van “Leefwijze”. En juist dat is de enige manier om geen zorgen meer te hoeven hebben over je gewicht. Het gaat dus niet om een tijdelijk dieet, maar een aanpassing in je levensstijl.

Maar hoe doe je dat dan? 
Wanneer je puur gaat eten en kijkt wat bij je bloedgroep past, maakt je lichaam zich niet druk over verkeerde lectines (plantaardige eiwitten). Je lichaam wordt dan geen geweld aangedaan. Lekker puur eten, wat bij je past. Zo breng je balans in je je stofwisseling. 

Het verschil tussen voedsel en voeding.
Je kunt je maag vullen, of je lichaam voeden. 
Afgezien van de voeding, kan het zijn dat er laaggradige ontstekingen in je lichaam zitten, waar je je niet van bewust bent. Je merkt het alleen doordat je meer weegt dan nodig is, of dan je zou willen. Wanneer je daarnaast voeding tot je neemt die niet bij je bloedgroep past, verzwak je je weerstand nog meer.

Aan de andere kant zijn sommige producten juist weer heel goed voor je. 
Wanneer je de balans weer wilt vinden is het voldoende om 60-70% heilzame voeding te kiezen en 40-30% neutraal.

Wanneer je er gewicht mee wilt verliezen
Kies dan 80% heilzame voeding en 20% neutraal. 
Dat komt neer dat wanneer je 10 producten eet, je 8 heilzaam kiest. 

Conclusie
Het eten naar je bloedgroep voorkomt dat je je systeem onnodig belast. Lekker en puur eten, als onderdeel van je levensstijl. Belangrijk is dan wel je bloedgroep te weten; deze is eventueel in mijn praktijk te laten bepalen.  Ook is het belangrijk dat je het juiste boekje als handleiding hebt. Voor een goede start – voor jouw gezondheid – heb ik hier een aanbieding voor gemaakt. Geldig tijdens de themaweken “Eten naar je bloedgroep”.

Goede Start Aanbieding (#1)

Voor wie de bloedgroep niet bekend is

Bloedgroep bepalen
(t.w.v. € 17,50)+
Boekje (t.w.v. € 10) 
+ Scan Antioxidanten (€ 10)

Samen € 37,50
Nu eenmalig € 20 euro

Goede Start Aanbieding (#2)

Voor wie de bloedgroep wel bekend is

n.v.t.

Boekje (t.w.v. € 10) 
+ Scan Antioxidanten (€ 10)

Normaal € 20 
Nu eenmalig € 12,50 

 

Stel hier uw vraag